serres kinimatografos CINEMA kronio ΣΕΡΡΩΝ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

Get Adobe Flash player

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΡΟΝΙΟ

Από Πέμπτη 4/2/16 έως Τετάρτη 10/2/16 προβάλλονται οι ταινίες:

 

BARBIEΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

 Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 6.00 μ.μ. μεταγλωττισμένη στα ελληνικά (έως Κυριακή 7/2).

Σκηνοθεσία: Μαρία Πλακίδη.

Ακούγονται οι φωνές των: Ίλας Μουστοπούλου, Στέλιου Ψαρουδάκη, Αφροδίτης Αντωνάκη, Γιώργου Ματαράγκα, Υακίνθης Παπαδοπούλου.

Διάρκεια: 70 λεπτά.

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια.

      Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο
.
Περίληψη:  Στη νέα ταινία, η Barbie μαζί με τις κολλητές της φίλες, την Τερέζα και τη Ρενέ μεταμορφώνονται από δυναμικές γυμνάστριες σε μυστικούς πράκτορες επικίνδυνων αποστολών! Οι μοναδικές γυμναστικές ικανότητες και η ευλυγισία των τριών κοριτσιών εντοπίζονται από την επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, η οποία και ζητά τη συνεργασία τους για τη σύλληψη μιας άριστα εκπαιδευμένης διαρρήκτριας που, μέχρι στιγμής, καταφέρνει και ξεγλιστρά από τους πάντες! Έχοντας για εφόδια gadgets τελευταίας τεχνολογίας, μοναδικές μεταμφιέσεις και τρισχαριτωμένα κατοικίδια-ρομπότ, οι τρεις κολλητές καλούνται να αποδείξουν πως η εξυπνάδα και η ομαδική συνεργασία είναι γένους θηλυκού!

 

JOY 

 

 Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 7.30 μ.μ. (έως Κυριακή 7/2).

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο’Ράσελ.

Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Νταϊάν Λαντ, Βιρτζίνια Μάντσεν.

Διάρκεια: 120 λεπτά.

Κατηγορία: Κοινωνική.

   Χαρακτηρισμός: Κατάλληλη.

Περίληψη:  Στο «Joy», τέσσερις γενιές μιας οικογένειας ζωντανεύουν σε μια έντονη ιστορία με επίκεντρο την Τζόι, ένα κορίτσι το οποίο μεταμορφώνεται στην γυναίκα που ιδρύει μια εταιρεία-δυναστεία και εξελίσσεται σε πανίσχυρη ηγέτιδα μητριάρχη. Προδοσία, δόλος, απώλεια της αθωότητας, αλλά και πληγές που αφήνει πίσω της η αγάπη, συνθέτουν το σκηνικό αυτής της έντονα συναισθηματικής και βαθιά ανθρώπινης κωμωδίας που εξερευνά τη διαδικασία ανέλιξης προς την κορυφή της οικογενειακής αλλά και της επαγγελματικής ιεραρχίας, μέσα σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι σύμμαχοι γίνονται εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι, τόσο εντός όσο και εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, ενώ ο ψυχισμός και η έντονη φαντασία της Τζόι την βοηθούν να βγει από την καταιγίδα που καλείται να αντιμετωπίσει.

 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΡΤΑΡΙΣΜΑ

 

 Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 10.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Άνταμ Μακέι.

Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Στιβ Καρέλ, Μπραντ Πιτ, Ράιαν Γκόσλινγκ.

Διάρκεια: 120 λεπτά.

Κατηγορία: Κοινωνική.

         Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο άνω των 15.

Περίληψη:  Στα τέλη του 2008 έσκασε η φούσκα της αμερικάνικης κτηματαγοράς. Οι τιμές των σπιτιών, που είχαν εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη, κατέρρευσαν μέσα σε ελάχιστους μήνες. Μαζί τους συμπαρέσυραν και την παγκόσμια οικονομία, οδηγώντας στη χειρότερη κρίση των τελευταίων 80 ετών που παρέσυρε στο διάβα της, κυβερνήσεις και υπόγειες διασυνδέσεις. Τέσσερις outsiders μικροεπενδυτές (ένας αθυρόστομος αναλυτής, ένας αντικοινωνικός γιατρός με ταλέντο στα μακροοικονομικά, δυο πιτσιρικάδες μικροεπενδυτές που έστησαν επενδυτικό κεφάλαιο στο γκαράζ του σπιτιού τους κι ένας τραπεζίτης που απλά αξιοποίησε προς ίδιον όφελος μια πληροφορία), διαπιστώνουν αυτό που οι τράπεζες, τα ΜΜΕ και η αμερικανική κυβέρνηση αρνούνταν να δουν, δηλαδή… την επικείμενη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας. Έτσι, στο γενικευμένο αυτό, παγκόσμιο «κραχ» υπήρχαν και άτομα που ωφελήθηκαν από αυτό και θησαύρισαν.

Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 – ΣΕΡΡΕΣ – ΤΗΛ. 2321022430

  

 
SerresVres2009-10 E-mail: serresvres@hotmail.gr & info@serresvres.gr